неделя, 26 май 2013 г.

OxyElite Pro от USP Labs

Този термогенен фет-бърнар, е комбинация от съставки: такива повишаващи функциите на щитовидната жлеза, такива атакуващи директно мазнините, както и такина повишаващи умствената дейност, които действайки заедно ще Ви помогнат да постигнете крайната цел. Елемента Bauhinia Purpurea L. усилва превръщането на хормона T4 в T3, а Bacopa Monnieri от своя страна увеличава производството на Т4. Когато се увеличи производството на хормоните на щитовидната жлеза T4 и T3, Вие сте в състояние да атакувате мастните клетки и да изгаряте мазнините.

  OxyElite Pro е революционно нов термогенен фет-бърнар, който повишава загубата на мазнини, увеличава енергията и намалява апетита. USP Labs е производител, известен заради старанието си да създава своите формули така да се каже кратки и силни, премахвайки ненужните елементи, и включвайки само най-ефективните съставки. OxyELITE Pro от USP Labs използва абсолютно най-високачествени суровини, за да осигури възможно най-добрите резултати.

Освен това, OxyELITE Pro Ви осигурява чиста енергия без нервност, и създава цялостно усещане за благополучие. OxyELITE Pro със своите научно построени съставки, регулира и ограничава апетита, съдействайки за естественото намаляване на теглото. OxyELITE Pro съдържа още екстракт от растението здравец, както и кофеин, които подобряват умствената дейност и концентрацията.

OxyELITE Pro е перфектния избор за спортисти и фитнес ентусиасти, които искат да се намалят мазнините в тялото, да понижат апетита си, и да увеличат скоростта, с която тялото им изгаря излишните калории. Кофеинът е сигурен начин за увеличаване на разходите на енергия,а също така той ви загрява. Това води до увеличаване на разграждането на мазнините чрез липолиза и окисление на липидите. Всички продукти изгарящи мазнини го имат, и при OxyELITE Pro не е по-различно. Но сега кофеинът има партньор, което прави “отборът по добър от играчите по отделно” и при това разграничава OxyELITE Pro от останалите продукти. Важно е да се отбележи, че OxyELITE Pro съдържа само 100мг кофеин в една капсула.

 USPLabs откри микс, който не се нуждае ог тонове кофеин, за да получите добри ефекти. То е просто синергичен агент с останалата част от съставките, заедно с една приятна, безопасна доза енергия, за да задвижите вашия метаболизъм. Това е накратко за него. “Хубаво изброяване на съставките, но какво ще кажете за страничните ефекти?” OxyELITE Pro не показва никакви странични ефекти в над 99% от своите потребители. Използваните екстракции са безопасни и не показват никакви странични ефекти в проучванията. Основните ефекти са предназначените – например, започват да се губят мазнини и започвате да загрявате и евентуално да се потите повече.

Няма коментари:

Публикуване на коментар