четвъртък, 30 май 2013 г.

Телешки протеин цена и ефект

Това е напълно естествено, тъй като тези протеинови суплементи се произвеждат от телешко месо. Известно е, че поколения културисти дължат успехите си, именно на консумацията на телешко месо. Трябва да се отбележи, че телешкия протеин съдържа желязо, витамини, както и голямо количество креатин, който както знаете дава на мускулите енергия, и съдейства за трупането на мускулна маса. Добавките с телешки протеин трябва да се опитат задължително, от всеки бодибилдър или спортист, който иска да постигне по – добри резултати и да изгради чиста мускулна маса!

Когато протеинът от телешкото месо се извлича, от него се отстраняват вредните мазнини и холестерола. Това ще Ви помогне да качвате само най – чистата мускулна маса. Телешкия протеин се получава, само от най – висок подбрани от клас животни. След процес на нагряване, протеина се хидролизира, а след това се филтрира за премахване на холестерола и мазнините. След това се отстранява и водата.

Телешкият протеин е богат на аминокиселини и е с изключително висококачествено протеиново съдържание. Основната му съставка е 90% ензимно хидролизиран албумин с говежди произход. Изследванията са показали, че тази съставка е една от възможно най-висококачествените и най-ефикасните на пазара за спортни добавки към днешна дата. Полученият чист протеин след това, под формата на прах се опакова, и достига до всеки желаещ да натрупа мускули.

 Телешкия протеин на прах осигурява бързо усвояващи се протеини, и е изключително ефективен за изграждане на мускулите. Освен това, той Ви осигурява висококачествени протеини, креатин, аминокиселини с разклонена верига, витамини от групата В, желязо и цинк. Едно от най – големите предимства на добавките с телешки протеин е, техния отличен хранителен профил – те са без глутен и лактоза, и са идеални за допълване на редовния хранителен режим на спортистите.

http://www.fitneshrani.com/category/hranitelni-dobavki/proteini/teleshki-protein-proteini/

Няма коментари:

Публикуване на коментар