вторник, 4 юни 2013 г.

NO XPLODE 2.0 азотен бустер

Макар че има редица коректност съставки, правещи NO-Xplode 2.0 толкова велик, основният компонент в тази добавка е азотния оксид, който ще увеличи притока на кръв, така че доставката на хранителните вещества към мускулите Ви значително ще се подобри. Той също така ще стимулира ендокринната Ви система. Разбира се, BSN NO-Xplode 2.0 съдържа и други ефективни съставки, увеличаващи енергията и мускулния размер. Това включва аминокиселините L-аргинин алфа-кетоглутарат, L-цитрулин малат и L-хистидин алфа-кетоглутарат.

NO-Xplode 2.0 също така съдържа комбинация от витамини В6, В9 и В12, кофеин, калций, креатин и магнезий. NO-Xplode 2.0 е най-доброто решение на всички проблеми, свързани с мускулите. Тази добавка е в състояние да Ви даде светкавична сила и да повиши значително мускулния растеж. Освен това, NO-Xplode 2.0 е в състояние да подобри вашата умствена дейност, както и концентрацията Ви по време на тренировка. С този продукт Вие ще забравите какво е умора! NO-Xplode 2.0 има специални съставки, които са доказали своята ефективност по отношение на повишаването на мускулната сила и издържливост.

 NO-Xplode бързо се превръща в най-добрия продукт, който може да повиши вашата мускулна сила, да подобри фокуса Ви, и да пребори чувството на умора. Често имитиран,но не и дублиран, NO-Xplode 2.0 е най- оригиналният и най-ефективният пред тренировъчен азотен бустер създаван някога . Това е официално най-продаваната спортни добавка на всички времена и ето защо: Когато става дума за по-голям размер, сила, скорост и издържливост, NO-Xplode 2.0 никога не се проваля, а осигурява незабавни резултати всеки път!

 Купи тук http://www.fitneshrani.com/n-o-xplode-2-0-nova-formula/

1 коментар: