вторник, 4 юни 2013 г.

AMINO X

Петият елемент е известния таурин, който ще Ви помогне да изградите повече мускули, чрез избягване на катаболните процеси.спечелят и изграждане на повече мускули, както и за да се избегне мускулни щамове и щети. На последно място, Amino X съдържа витамин D, който е важен за здравето на костите Ви. Благодарение на съставките, намиращи се в Amino X, продуктът е станал търсено и желано средство за постигане на желаните фитнес резултати. Amino X, също така е известен с това, че е първият ефервесцентен инстантен продукт с амино киселини в света.

 Amino X е най-добрата спортна еферисцентна напитка, която може да се консумира преди, по време и след тренировки, за да ви помогне да постигнете всички ваши спортни цели. Приемът на Amino X преди, по време и след тренировка, осигурява на мускулите Ви високоефективни анаболни съставки, които да поддържат и стимулират мускулния растеж. Вземете Amino X и започнете да трупате мускули по-бързо от всякога.

 Amino X помага на вашето тяло, активно да се бори с умората, като по този начин стимулира увеличаването на издръжливостта и производителността, и подобрява възстановителните процеси в мускулите. Amino X е продукт, идеален за всеки интензивно трениращ спортист или бодибилдър.

Неговият прием е един невероятен начин да се подобри физическата ефективност на вашето тяло. Amino X са микронизирани и ефервесцентни аминокиселини на прах. Това гарантира, че за разлика от други аминокиселини на прах всяка лъжичка ще се разтвори напълно и ще остане по този начин, докато я изпиете. Другите аминокиселинни напитки често трудно се смесват, така че в крайна сметка по-голямата част от тях остава по стените на шейкъра или чашата.

Купи тук http://www.fitneshrani.com/bsn-amino-x/

Няма коментари:

Публикуване на коментар