сряда, 5 юни 2013 г.

BSN Nitrix за мощно напомпване

Способността на Nitrix да стимулира по-високи нива на хормона на растежа в тялото, се дължи на включването на аминокиселината аргинин.Само няколко седмици са достатъчни на аргинина, за да увеличи значително нивата на растежния хормон в тялото Ви. Този суплемент може да повиши снабдяването на вашите мускули с кислород и хранителни вещества, което пък ще съдейства за максималния им растеж.

Nitrix също така ще помогне на мускулите Ви да се възстановяват и ремонтират по-бързо, и освен това ще увеличи вашата издържливост в залата. Ключът към високата ефективност на Nitrix, е включването на съставки, увеличаващи производството на азотен оксид. Това оказва сериозно въздействие върху кръвоснабдяването, мускулните помпи, и мускулната маса. Nitrix повишава обема на мускулите, като увеличава увеличаване на притока на кръв към тях. Това в крайна сметка подпомага за по – доброто захранване на мускулите с кислород и хранителни вещества.

 В резултат на това, мускулите Ви растат по – бързо и да изглеждат по – плътни. В допълнение, това също помага за подобряване на вашето изпълнение, повишава енергийните Ви нима и Ви съдейства успешно да се борите с умората.

 Във всеки три таблетки от Nitrix, получавате 3 грама напомпващи съставки и 1,5 гр от много други съставки, в които преобладават главно креатин и бета-аланин. Така, само в доза от 3 таблетки ще получите свирепо напомпване и енергия във фитнеса подобно на Jack3d или No Xplode ?? Не, но това ще ни държи напомани и твърди като камък през целия ден? Да! Nitrix е съдържа в своята формула L-цитрулин. Тази съставка е аминокиселина, което означава, че взема активно участие в развитието и растежа на мускулите, но най – вече спомага за увеличаване на мускулната издръжливост.

Купи най-евтино тук http://www.fitneshrani.com/nitrix-360/

Няма коментари:

Публикуване на коментар