понеделник, 27 февруари 2012 г.

Канела за отслабване

Канела е може би най-широко признатата подправка за засилване на метаболизма. Канелата може да преобрази метаболитната активност на тялото в процеса на изгаряне на мазнини и също така повишава чувствителността към инсулин. Инсулинът е основният хормон, който управлява използването на енергията на организма.

 Традиционно, канелата е била използвана от китайски билкари за лечение на диария и болки в ставите. Противовъзпалителните свойства на канелата, помагат за облекчаването на стомаха и възпалението на ставите.

Канелата подобрява функцията на имунната система, което предпазва клетките от инфекции и болести.Известен е факта, че действа благоприятно при хора с гъбични инфекции. Според проучване от 2006 г. , проведено от вестник на Американския колеж по хранене, канелата всъщност помага за намаляване на кръвното налягане при хора с диабет. Установено е, че половин чаена лъжичка на ден е достатъчна, за да намали нивото на кръвното налягане.Не забравяйте, предварително да се консултирате с лекуващия Ви лекар

Няма коментари:

Публикуване на коментар