петък, 3 февруари 2012 г.

Syntha 6 информация и състав

Информация за Syntha 6

 Syntha 6 е добавка, произвеждана от компанията за спортни храни BSN. Този продукт, с високо съдържание на протеини се предлага в прахообразна форма и е предназначен за използване във връзка с фитнеса и леката атлетика. Благодарение на сместа от мазнини, въглехидрати и протеини, Syntha 6 може да помогне за подобряване на състава на тялото и да ви помогне да постигнете вашите фитнес цели. Както при всички добавки, трябва да се консултирате с лекар преди да използвате Syntha 6.

 Начин на употреба на Syntha 6

 Според BSN Syntha 6 протеинът на прах подкрепя спортните и тялестните цели. Компанията препоръчва на мъжете да вземат две лъжици Syntha 6 от два до четири пъти на ден. BSN предлага на жените по една лъжица от Syntha 6 от два до четири пъти на ден. Syntha 6 може да се смесва с вода, но можете да го смесвате с мляко, за да се повиши съдържанието на протеин и броя на калориите.

 Калорчно съдържание

 Всяка лъжичка от Syntha 6 съдържа 200 калории, което е с 10% от дневния калориен прием от 2000. Ако сте мъж и приемате максималният размер на Syntha 6, който се препоръчва от BSN, общият прием е 1600 калории, докато жените, като максимум ще консумират 800 калории. Консумирането на твърде много калории може да доведе до наддаване, така че не забравяйте да оцените съдържанието на калории от храната, която ядете и броя на изгорените калории по време на тренировка, това ще отнеме малко под един час вдигане на тежести, за да изгорите една лъжица от Syntha 6.

 Протеин

 Syntha 6 осигурява 22 грама протеин на лъжица. Макар че това е 44% от предложения дневен прием на протеини, яденето на повече от предложения прием на този хранителен елемент може да бъде полезно, тъй като повишаването на протеинов прием води до полза в хормоналните промени. Консумирането на 2 грама протеин на килограм телесно тегло, отколкото предложения дневен прием, може да насърчава увеличаване на печалбите на мускул в контекста на калориен излишък, или намаляване на мастната маса в контекста на диетата. Протеинът в Syntha 6 идва от различни източници, включително яйца, суроватка, мляко и соя, така че проверете етикета преди да го използвате, ако имате алергия към някои съставки.

 Въглехидрати

 Syntha 6 е добавка с ниско съдържание на въглехидрати, тъй като всяка лъжичка осигурява 14 грама въглехидрати, с 2 грама захар. Въпреки това, прием на повече лъжички на ден - както бе предложено от BSN - може да бъде неподходящо, ако сте на диета с ниско съдържание на въглехидрати, тъй като приема на въглехидрати ще се увеличи значително. Syntha 6 е богат на фибри, с 5 грама на лъжица. Фибрите могат да помогнат за насърчаване на загубата на тегло, тъй като намаляват глада, и също могат да намалят нивата на холестерола.

 Мазнини

 Всяка лъжичка от Syntha 6 съдържа 6 грама мазнини, с 2 грама наситени мазнини. Някои от мазнините в Syntha 6 идват от средноверижните триглицериди на прах, съставка, която съдържа специален вид мастна киселина, наречена средноверижни триглицериди. Изследвания от януари 2003 г. показват, че консумацията на средноверижни триглицериди, може да насърчава увеличаването на мазнинното окисляване или парене. Вариации В допълнение към Syntha 6, BSN предлага две други форми на този продукт, протеинов бар и готов шейк за пиене. Тези вариации нямат същите хранителни стойности, като Syntha 6, така че може да се наложи да ги използвате по различен начин за постигане на желаните резултати.

Няма коментари:

Публикуване на коментар