петък, 3 февруари 2012 г.

Lipo 6 – хапчето за загуба на тегло

Lipo 6 е хапче за отслабване, произвеждано от Nutrex Research, компания, която произвежда широка гама от продукти за спортното хранене и бодибилдинга. Lipo 6 съдържа смес от стимуланти и билкови съставки, които претендират че помагат при загубата на тегло, така че те могат да бъдат ефективни за вас. Въпреки това, трябва да се консултирате с Вашия лекар преди да го използвате, тъй като това може да предизвика нежелани реакции. Lipo 6 е предназначен да се използва във връзка с по-малко калорични диета и план за трениране.

Съставките в Lipo 6

 Биоперин

 Една от основните съставки в Lipo 6 е биоперин, или екстракт от черен пипер, известен също като гайдар нигрум. Според изследване от септември 2004 г. потреблението на екстракт от черен пипер насърчава антиоксидантната активност. Антиоксидантите защитават клетките от щети, причинени от свободните радикали - молекули, освободени от физически стрес като тренировките.

 Йохимбин

 Йохимбин е екстракт от дървото Йохимбе, стимулант, включен в Липо 6, за насърчаване на енергията и загубаа на тегло. Има достатъчно доказателства, за да се потвърди ефикасността на Йохимбето за загубата на тегло, тъй като изследванията на продуктите са довели до противоречиви резултати.

 Кофеин

 Кофеинът е стимулант за нервната система, намеращ се в содата, кафето и много други напитки. Кофеинът може да ви помогне да се чувстват по-енергични, което може да ви помогне да се упражнявате за по-дълги периоди и да се изгарят повече калории. Кофеинът може също така да насърчава повишения разход на енергия или изгарянето на калории, независимо от тренировките.

 Синефрин

 Синефринът е химично вещество, открито в горчивия портокал, част съставките в Lipo 6. Някои изследвания показват, че синефринът може да помогне за загубаа на тегло, когато се комбинира с диетата и упражненията. Въпреки това, предупреждаваме за опасността от използване на добавки с тази съставка, тъй като може да взаимодействат с други лекарства и може да повишат кръвното ви налягане и предизвикат мигрена, припадъци и дори инсулт или сърдечен пристъп

. Гугулстероните

 Гугулстероните са от полза за намаляване на нивата на холестерола. Все пак, изследванията на тези съединения са ограничени, и едно изследване, публикувано през август 2003 г. Твърди, че Гугулстероните са неефективни за намаляване на нивата на холестерола.

Няма коментари:

Публикуване на коментар