неделя, 9 юни 2013 г.

МСМ за стави и сухожилия

Въпреки че учените все още не са установили всички действия на MSM, има достатъчно открити такива, които могат да са от полза на хората. Доказано е, че MSM спомага за облекчаване и ограничаване на алергични реакции към полени и храни.

MSM е участва в образуването на колаген в организма и подобрява състоянието косата, ноктите и кожата. MSМ помага за намаляване на хистамина  в тялото Ви. Той  е възпалително вещество отговорна за много от  алергичните  симптоми. Ето защо,  MSМ се препоръчва т много лекари,  за лечение на алергии.

Сярата съдържаща се в MSM поддържа алкалния баланс в организма, което е важно за цялостното здраве. МСМ е съединение съдържащо сяра, което естествено се произвежда в човешкото тяло. МСМ е съставен от 34% съдържание на сяра, а това е четвъртият – най-богат на съдържание минерал в тялото. Това именно определя неговата незаменима роля, да бъде източник на сяра. Сярата е един от най-важните елементи в организма Ви, защото отговаря за синтеза на колаген, за регенерирането на клетките и за остаряването им. МСМ има отличен противовъзпалителен ефект и е напълно естествено болкоуспокояващо средство.

http://www.fitneshrani.com/haya-msm-500-mg-180-kapsuli/

Няма коментари:

Публикуване на коментар