понеделник, 27 май 2013 г.

100% Whey gold standard

100% Whey gold standard съдържа смес от суроватъчен протеин. Това означава, че е направен от изолат на суроватъчен протеин (WPI), концентрат на суроватъчен протеин (WPC) и суроватъчни пептиди. Комбинирани по този начин, протеините в продукта Ви позволяват да получите най-доброто съчетание на протеини, глутамин и ВСАА.

Приемайки една доза от100% Whey gold standard , Вие получавате цели 24гр. от най-чистия протеин, почти без никакви мазнини, холестерол и лактоза. Така, вашите мускули се захранват максимално, растат бързо, и се възстановяват пълноценно. Благодарение на суроватъчния протеин изолат като основен източник на протеини, Вие получавате цели 24 грама от най-чистия, изграждащ мускулите протеин на доза. За човек който не е запознат, това не значи нищо, но за атлетите е супер!

Освен това, 100% Whey Gold Standard не съдържа други ненужни съставки, за разлика от много други подобни продукти. Мазнините, холестерола и калориите са сведени до минимум. Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard е чудесен след тренировъчен протеинов шейк. Вкусът му е прекрасен, и има страхотни съставки, и въпреки че е скъп цената си струва. Това е може би един от най-добрите протеин на прах на пазара. Може и да има други продукти които да се доближават до качеството на100% Whey Gold Standard, но не могат да го победят по отношение на вкус, текстура, и разнообразие от вкусове.

 100% Whey Gold Standard е протеин н прах, който осигурява 24 грама суроватъчен протеин изолат, суроватъчни пептиди, BCAA и глутамин, и съдържа само 120 калории. Запомнящият се вкус на този продукт, заслужено го нарежда на челните места. Така че, ако търсите протеин на прах, носител на няколко награди и съдържащ най – добрите протеини, то 100% Whey Gold Standard е за Вас! Начин на употреба : Преди тренировка, след тренировка, след ставане, заедно с храна бедна на белтъчини.

Линк към продукта http://www.fitneshrani.com/optimum-gold-standard-100-whey-promotsiya/

Няма коментари:

Публикуване на коментар