понеделник, 27 май 2013 г.

Гел за отслабване

Добрият гел за отслабване, трябва да има и добра консистенция и не трябва да оставя лепкави остатъци върху кожата. Гелът за отслабване трябва да се абсорбира напълно от кожата, за да могат съставките да окажат своето действие по най – добрият начин. Така че гел, който се абсорбира добре, трябва да бъде най-добрият избор. Геловете за отслабване се различават по цена, въпреки че в някои случай съдържат еднакви съставки. Ключът е да се търси съставки, които се смята, че са ефективни, и след това да сравнявате различните гелове, които съдържат тези съставки. Правейки това, Вие ще сте в състояние да си изберете гел за отслабване, който е максимално ефективен и е на достъпна цена.

 Ползи от тях със сигурност има! На първо място ще изтъкнем факта, че благодарение на геловете, Вие третирате конкретно онази част от тялото, която Ви е проблемна. Също така, геловете против целулит и за отслабване, помагат за по – добрия външен вид на кожата Ви. Това надали можете да постигнете с някакъв продукт за орална употреба. Друго предимство е че могат да се използват от всеки, независимо от пол и възраст. Антицелулитните гелове могат да се използват както от тийнейджъри, така и от възрастни индивиди. Истината е, че за третирането на кожен проблем като целулита няма възраст.

 Геловете за отслабване, които съдържат кофеин, доказано намаляват излишните подкожни мазнини, най – вече благодарение на термогенния ефект на кофеина. Освен това, тези гелове премахват излишните течности от пространствата между клетките и предизвикват липолиза – изгаряне на мазнините в слоя точно под повърхността на кожата. Това изгаряне на мазнини и изхвърляне на течности, ще доведе до видимо отслабване и подчертаване на мускулите. Когато се прилага локално, гелът за отслабване съдържащ кофеин свива повърхността на кожата, като значително я стяга. Така и целулитните бучки изглеждат по-малко забележими. Преди да се пристъпи към втриване на гела, кожата трябва да се почисти добре.

 Гелът за отслабване се прилага към целевата зона веднъж или два пъти дневно преди тренировка. Важно е да се насочите и да се съсредоточите върху една област за седмица или две, чак след това да преминете към друга . Гелът за отслабване не трябва да се прилага по цялото тяло. Разбиването на толкова много мастните клетки в организма, може да затрудни тяхното обработване. Гелът за отслабване се втрива в зоната, като се прави лек масаж за около 45 секунди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар