понеделник, 20 май 2013 г.

Креатин монохидрат ефект и цена

Използването на креатин добавки може да доведе до изтръпващо усещане в мускулите. MayoClinic.com посочва, че този ефект върху мускулите може да се дължи по-малко на приема на креатин и повече на репутацията на креатин като строител на мускулна маса. Creatine е популярна добавка сред спортистите, които могат да упражняват по-дълго и по-трудно, отколкото при нормални условия по време на креатин, което води до мускулни спазми или щамове. Тези атлети смятат, че добавките ще им помогне да станат по-мускулести и атлетични. Креатин монохидрат може да се увеличи мускулната маса и подобрява атлетичната издръжливост. Тялото преобразува креатин в креатин фосфат или фосфокреатин за да се използва за енергия, особено по време на тренировка с висока интензивност, която трае кратко време, като спринт или тежки вдигане на тежести.

Creatine е най-ефективната добавка за спортисти, търсещи повишена телесната маса и възможности за упражнения с висока интензивност. Креатин добавки може да се препоръчва за лечение на високи нива на триглицеридите, пациенти със сърдечни проблеми, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ) и мускулна дистрофия. Доказателствата върху положителните ефекти от creatine са безбройни. Вие трябва да използвате creatine хранителни добавки съвество и спрямо препоръчителната употреба.

 Креатин монохидрат е вид креатин добавка. Безопасността на креатин добавките, е въпрос, който е широко разискван. Въпреки това, националните институти на здравеопазването посочват, че креатин добавки са безопасни, ако се консумират в съответствие с препоръчваната доза. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате креатин. Креатин не се добива само чрез синтезиране в тялото, но също така може да бъде добит чрез определени храни като месо и риба, или може да бъде получен чрез хранителна добавка. Креатин монохидрат има много потенциални ползи за здравето и се използва предимно за покачване на мускулна маса. Креатин монохидрат може да се използва за стимулиране на загуба на тегло при някои индивиди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар