четвъртък, 30 май 2013 г.

Фитили за фитнес за повече сила

Фитилите за лост подобряват захвата по време на лифтинга, което Ви позволява да правите повече повторения и да добавяте още и още тежести. А това означава само едно – повече мускули. Фитилите съдействат да насочите усилията си към определени мускулни групи по време на вдигането на тежести. Освен това, те Ви предпазват от травми и стабилизират вашите стави в целия диапазон на движение, за да се предотврати тяхното претоварване по време на упражнението.

От съществено значение е да използвате фитилите за лост, когато се възстановявате от травма, или ще правите упражнение, което има опасност да претовари или навреди на мускулите Ви. Фитилите за лост избирайте, според конкретните си цели и нужди. За начинаещите във фитнеса или за всеки, който планира да започне да се занимава с бодибилдинг, фитилите за лост са задължителен аксесоар. Начинаещите могат да се възползват много от използването им,тъй като намаляват напрежението в мускулите на ръката, китките и пръстите. Фитилите за лост могат да се коригират в зависимост от вашите нужди, за да се чувствате удобно, докато правите упражнението. Вдигането на тежести е ефективен начин за изграждане на мускулите. Но също така е опасно, и би могло да причини много щети на тялото, ако не се практикува правилно.

Фитилите за лост са това, което Ви трябва за да намалите риска от наранявания по време на вдигането. Потенето на ръцете е голям проблем за бодибилдърите, но с помощта на фитилите за лост, Вие ще имате добро сцепление, дори когато ръцете Ви са потни. Това не само ще Ви помогне да изпълнявате упражнението правилно и по – ефективно, но и значително ще намали риска от опасни травми и наранявания свързани с потните ръце.

 За да можете да извлечете максимална полза от фитилите за лост, трябва да се съобразите с размера им. Повечето фитили за лост варират по дължина между 18 и 36 инча, за тези които имат по-малки китките и ръце. Останалите, могат да изберат фитили за лост с размери от 20 до 24 инча ленти. Разбира се, има и по – дълги – всичко зависи от целите и размера на китките Ви.
http://www.fitneshrani.com/category/hranitelni-dobavki/aksesoari/fitili/

Няма коментари:

Публикуване на коментар