понеделник, 27 май 2013 г.

BSN SYNTHA 6 за мускулна маса

Syntha 6 съдържа суроватъчен протеин, калций, млечен протеин, както и много витамини и минерали, които ще помогнат на тялото Ви да стане по-силно и мускулесто. Syntha-6 разполага с всички необходими съставки, за повишаване нивото на енергия, издръжливост, устойчивост, и притежава способността за намаляване на умствената и физическа умора, която се проявява при вашите по-натоварени дни.

Syntha-6 е един вид многофункционална протеинова матрица, която има различни видове протеини смесени с други елементи. Тъй като този продукт съдържа бавно, умерено и бързо усвояеми протеини, той е идеален за ежедневна употреба. Бавно усвояемите протеини го правят перфектен за шейк преди лягане, за бързо усвоимите протеини го правят чудесен избор за сутрешен шейк, когато мускулите Ви са гладни.

  Syntha 6 е многофункционален протеин на прах, чиято формула включва смес от няколко отделни протеина, всеки с различна скорост на усвояване и с различен аминокиселинен профил. Основните съставки на Syntha 6 включват протеинова и аминокиселинна матрица, съставени от суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, калциев казеинат, мицеларен казеин, млечен протеинов изолат, и яйчен протеин. Тази комбинация осигурява на активните Ви мускули, захранване в продължение на часове, с най-пълната смес от протеини на разположение.

 Syntha 6 е супер ефективен след тренировка, когато зарежда светкавично бързо мускулите Ви с протеини, и продължава да ги храни с жизненоважни хранителни вещества за часове напред. Syntha 6 съдържа още глутамин и BCAA…но не просто количеството което се съдържа в протеина който доставя, а още много повече. Това е още едно предимство на продукта, което го нарежда в първите редици сред протеинови добавки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар