понеделник, 30 януари 2012 г.

Боксови ръкавици


Боксови ръкавици

Носенето на боксови ръкавици , които са прекалено малки или прекалено големи, може да доведе до нараняване, така че трябва да сте сигурни, че купувате правилния размер. Започнете с ръкавица, която е предназначена за мъже, жени или младежи в размера, който мислите, че ще имате нужда. Боксьорите се нуждаят от различни ръкавици за различни условия.

Поддържане на боксовите ръкавици

Ако не си държите боксовите ръкавици чисти, те ще развият силна неприятна миризма. Дори по-лошо,ръкавиците могат да задържат бактерия, която може да доведе до инфекци и застрашава вас и вашите опоненти. Боксови ръкавици идват в малки, средни и големи размери, но това е само началото на оразмеряване. Има боксови ръкавици, специално предназначени за деца и жени. Малко възрастни може да се разминат с купуването на младежки размер ръкавица. 

Вие не бихте искали да използвате ръкавици за удари по круша, по време на състезание, защото те не осигуряват достатъчно защита. Олимпийските игри и професионалните ръководни органи имат разпоредби по отношение на размера на ръкавици, които можете да използвате в състезания

Няма коментари:

Публикуване на коментар