понеделник, 26 ноември 2012 г.

Информация за L-Carnitine

L-Carnitine се съдържа в млечни продукти и месо, но тялото го произвежда чрез аминокиселините метионин и лизин. При някои хора карнитин производството е подтиснато, като се създава дефицит. Хората, които имат някои генетични заболявания, диабет, цироза на черния дроб и сърдечни заболявания са склонни да имат недостатък на L-Carnitine. L-Carnitine може да ви помогне да отслабнете чрез подобряване на съотношението мазнини-мускули или структурата на тялото, казва Медицинския център на университета в Питсбърг. L-Carnitine хранителни добавки също така понякога се използва за подобряване на тренировките,силата и издръжливостта.

Според Службата на хранителни добавки на националните институти на здравеопазването, на около 3 грама L-Carnitine дневно могат да се появят стомашни проблеми като коремни спазми, диария, повръщане и гадене. Вашето тяло може да се развие миризма, напомняща на риба. L-Carnitine е потенциално благоприятно третиране, използвано в допълнение към традиционното лечение на стабилна стенокардия, в съответствие с UMMC. L-Carnitine може да помогне за намаляване на симптомите и подобряване на способността да се упражнявате, без болка в гърдите.

Освен това, устно приет, както и инжектиран дава полза за сърдечна исхемия и намалява притока на кръв към сърцето, според Службата на хранителни добавки. L-Carnitine нивата са ниски в проблемен сърдечен мускул, а проучванията показват, че допълването може да помогне.Освен това, мускулна слабост може да се случи, ако кръвта ви има повишена концентрация на урея. Висока доза на L-Carnitineможе да предизвика припадък, ако страдате от припадъци. Всички тези странични ефекти СА МНОГО РЕДКИ и са при хора, които се предразположени към горните заболявания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар