вторник, 27 ноември 2012 г.

Creatine информация и ефект

Creatine показва обещаващи резултати като начин за увеличаване на паметта и интелигентността. Изследователи в Австралия публикуват резултатите от проучването в публикацията „Трудове на Кралското общество“ през октомври 2003 г., което показва че creatine увеличава количеството на налична енергия към мозъка за изчислителни задачи, подобряване на умствените способности.Използването на креатин добавки може да доведе до изтръпващо усещане в мускулите. MayoClinic.com посочва, че този ефект върху мускулите може да се дължи по-малко на приема на креатин и повече на репутацията на креатин като строител на мускулна маса.

Creatine е популярна добавка сред спортистите, които могат да упражняват по-дълго и по-трудно, отколкото при нормални условия по време на креатин, което води до мускулни спазми или щамове. Тези атлети смятат, че добавките ще им помогне да станат по-мускулести и атлетични. Creatine може да се увеличи мускулната маса и подобрява атлетичната издръжливост.Приемането на 3 грама креатин на кг телесно тегло в продължение на три дни, последвани от 3 до 5 грама на ден след това, може да помогне за увеличаване и поддържане на вашите запаси от креатин най-ефектвино. За 80-килограмов човек, сумата необходима в съответствие с тази препоръка е около 20 грама на ден. Може би трябва да се яде повече от 10 килограма говеждо месо дневно, за да се постигне това количество – непосилна сума. Дори и за ниво на поддръжка от 3 до 5 грама на ден изисква от вас да се консумира повече от 1 килограм говеждо месо дневно.

 Пилешкото не може да ви помогне да повишите нивата на creatine. Прахообразните хранителни добавки са по-ефективен начин да се консумират високи дози.Подобно проучване през април 2002 г. установява, че 8 грама creatine на ден в продължение на пет дни намалява умствената умора, когато обектите извършва чести математически изчисления.

Няма коментари:

Публикуване на коментар