сряда, 21 ноември 2012 г.

Защо Animal Pak са най-добрите мултивитамини

Когато става дума за нашите мускули, Animal Pak осигурява правилната комбинация и мега-дози на всички полезни неща, от които се нуждаете. Тези мощни фармакологични средства и катализатори могат да окажат значително ергогенни / анаболни ефекти, както и всички необходими химични реакции, които постигат изграждане на мускулите. Animal Pak е значителен източник на витамини и минерали, а също така съдържа огромно смесица от комплекси.

Той съдържа витамини A, C, D и Е, както и всички витамини В комплекс. Що се отнася до минералите, Animal Pak съдържа калций, фосфор, йод, магнезий, цинк, селен, мед, манган, хром и калий, според animalpak.com.

 Всяка доза от Animal Pak съдържа аминокиселинен комплекс, 19 аминокиселини, както и като изпълнение комплекс, съдържащ няколко важни хранителни вещества, екстракти от билки и витамини. Animal Pak също е изработен от комбинация от съставки, които правят антиоксидантен комплекс и храносмилателно-ензимен комплекс. Animal Pak осигурява големи дози от много витамини и минерали, включително 900 пъти препоръчителния дневен прием на витамин B-6, повече от 500 пъти от препоръчителният прием за тиамин, почти 200 пъти RDA за витамин С и 100 пъти RDA за витамин Е .

 Само Animal Pak има всичко, от което спортистите се нуждаят. Плюс това е толкова удобно, че можете да съберете едно пакетче дори и в джоба. Animal Pak от друга страна, е основен пакет от хранителни вещества, който може да бъде взет заедно с някои от вашите големи хранения – с пред-тренировъчното хранене или след тренировка. Храната помага в усвояването на хранителните вещества, така че винаги приемайте с храната

Няма коментари:

Публикуване на коментар