сряда, 28 ноември 2012 г.

Суроватъчен протеин - най-добрият протеин

Аминокиселините в суроватъчният протеин могат да ви помогнат да се снабдите с градивните блокове, необходими за увеличаване на мускулната маса, особено ако ги пиете веднага след тренировка, когато тялото ви е в процес на ремонт на мускулната тъкан.Суроватъчен протеин съдържа левцин, хранително вещество, което помага за запазване на чистата мускулна тъкан, докато насърчава загуба на мазнини.

Суроватъчният протеин се счита за пълноценен протеин, който съдържа всички незаменими аминокиселини. Освен това спортисти и културисти, които приемат чист суроватъчен изолат имат по-големи мускулни печалби, отколкото тези, които не приемат.иенето на протеинови шейкове може да ви помогне да контролирате апетита си и да намалите приема на калории, което ви позволява да отслабнете по-лесно. За да отслабнете, обаче, трябва да консумирате по-малко калории, отколкото тялото ви използва.

 Добавяне на протеинови шейкове към обичайната си диета може да попречи на загубата на тегло. Всеки грам протеин има 4 калории и протеинови шейкове, особено тези, направени с мляко или сладолед, обикновено са с високо съдържание на калории. Суроватъчен протеин съдържа повече левцин сравнено с мляко, яйца и соев протеин. Добавки със суроватъчен протеин може да насърчи значително намаляване на мазнините в тялото. Ако не тренирате активно за да придобиете чиста мускулна маса чрез упражнения, допълнителните калории, консумирани от протеиновите шейкове са по-склонни да причинят омазняване, тъй като не изгаряте достатъчно калории чрез тренировки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар