сряда, 21 март 2012 г.

Трибулус

Съединението е богато на сапонини, а активната съставка, се твърди, че увеличава естествените нива на тестостерон в организма и помага за изграждане на мускули. Много производители цитират проучване, което показва, че трибулус терестрис повишава лутеинизиращия хормон (LH) и увеличава нивата на свободния тестостерон в здрави мъже. Трибулус съдържа стероидни сапонини, алкалоиди, флавоноиди и protodioscins. Именно това му съдържание се смята, че е отговорно за неговото въздействие върху хормоните, либидото и мускулната композиция на тялото.

Ефекти от Трибулус

Клинични изследвания показват, че Tribulus Terrestris може да поддържа здрава функцията на либидото при хората и че тя може също да поддържа кръвното налягане и холестерола, които са в нормални граници. Билката Трибулус Терестрис е най-добре позната със способността си да подобрява сексуалната активност.

Както бе посочено по-горе, изследването показва тази добавка, като пряк въздействащ върху нивата на хормоните. Тези хормони, като тестостерон и естроген, пряко влияят на сексуалната активност, тъй както влияят върху спортните постижения. Бабини зъби могат да бъдат използвани за борба с безплодието, ниско либидо, еректилна дисфункция и други подобни сексуални проблеми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар