сряда, 26 октомври 2011 г.

Зелен чай капсули цена

Зеленият чай подпомага изхвърлянето на тежките метали от човешкото тяло - едно безценно свойство, от което можем да се възползваме в съвременната замърсена среда на живот. Както е важно човек да приема витамини всеки ден, така е добре и да пием по чаша зелен чай.

  Някои от ползите от зелен чай
1. пиенето на зелен чай укрепва духа, повдига настроението, засилва паметта и мозъчната дейност
 2. Зеленият чай има освежаващо, ободряващо действие и помага при преумора.
3. Предпазва от кариес на зъбите. Изследвания на английски учени потвърждават, че зъбният кариес е много по-рядко срещан у хората, които всекидневно пият зелен чай.
 4. Поддържа нормалната дейност на сърцето и стомаха.
5. Стимулира циркулирането на кръвта и енергията.

 Зелен чай ускорява метаболизма, като увеличава нивата на мозъчния химикал норепинефрин (норадреналин). Освен “полифеноли” зеленият чай съдържа и “катехини”. Eдин от тези катехини, отговорен за силните антиоксидантни свойства на зеления чай, е EGCg – епигалокатехин галат. EGCg е основна съставка в повечето фетбърнъри на пазара. Тайната на зеления чай се крие във факта, че е богат на полифеноли – мощен оксидант. Освен превантивното действие срещу рака, е доказано, че съставките на зеления чай убиват раковите клетки, без да навредят на здрави клетки или да нарушат здравето по някакъв начин. Цената на зелен чай е изключително достъпна

Няма коментари:

Публикуване на коментар