неделя, 11 април 2010 г.

Онлайн магазин за хранителни добавки - www.fitneshrani.com


Онлайн магазинът за хранителни добавки - www.FitnesHrani.com е ексклузивен вносител за България на марката Аthletic Edge Nutrition - USA.

Марката е известна в САЩ, като една от най-добрите и сериозни компании, която предлага на пазара хранителни добавки , които са наистина работещи и даващи отлични резултати за изграждане на мускулна маса, повишаване на силата и издръжливостта, както и постигането на оформено и добре изглеждащо тяло.

Аthletic Edge Nutrition предлага 4 продукта, които са подбрани за да работят в синергия помежду си и тяхното комбиниране да даде резултати, които са толкова добри че могат да се сравнят с цикъл от забранените субстанции.

Първият и най-важен продукт е първият в света Интра-тренировъчен продукт, на име - IntrAbolic за изграждане на мускулна маса, възстановяване, енергични тренировки и повишена издръжливост

Вторият продукт е азотен буустър на прах, на име - SteelEdge, който се използва само в тренировъчни дни, съдържа изключително важни аминокиселини, антиоксиданти и енергетици.Азотен буустър, който наистина дава взривяващо напомпване и страхотни тренировки.

Третият продукт е още един специален буустър - PreSurge, но този е на капсули, съдържа патентовани съставки за напомпване, без използване на аргинин, както съдържа единствената в света уникална система за максимално усвояване на креатин от мускулните клетки, БЕЗ използването на въглехидрати(захар)

Последният, но не и по важност продукт е IntraXcell. Доказаният с реални изследвания върху хора, бета аланинов продукт, който гарантирано повишава аеробната и анаеробната издръжливост, повишава мускулната маса и силата. Който знае ползите от бета аланин, то тогава трябва задължително да употребява IntraXcell, тъй като съдържа бета аланин в най-чиста форма, в комбинация с важни анти-оксиданти, за разлика от другите формули на пазара

Няма коментари:

Публикуване на коментар