неделя, 11 април 2010 г.

Genomyx Slin-Sane от www.FitnesHrani.com


Всички сме чували за хормонът инсулин и как културистите го изполват в периоди на покачване на маса, като си го инжектират с целят с това максимално усвояване в мускулната клетка на приеманата храна. Само, че това инжектиране не е безопасно за здравето и в никакъв случай не е препоръчително!

Вече има на пазара продукт, който дава страхотният ефект от инжектиран инсулин и анаболен ефект без никакви странички ефект, даже напротив - подобрява липидите и възстановяване клетките в панкреаса.

Slin-Sane e натурален продукт от 2 билки - Lagerstoma Speciosа, Gymnema Sylvestre с добавена аминокиселина - Л-Норвалин. Просто като състав, но изключително ефективно решение за максимално усвояване на хранителните вещества и покачване на мускулната маса.

За краткото време от 1 година, за което е на БГ пазара, Slin-Sane се превърна в абсолютен хит сред търсещите бързо и безопасно покачване на мускулна маса, издръжливост,сила и напомпване по време на тренировка.
С 1 опаковка от Slin-Sane комбинирана с Високо-въглехидратна диета и тренировки 4 пъти седмичко, се наблюдава средно 4-5 кг мускулна маса, 1-2 см обиколка на ръцете, 4-5 см гръдна обиколка като обиколката на талията се запазва! Това са резултати сравними със стероидите, но постигнати по натурален начин!

Slin-Sane

* Повишава кръвоснабдяването и мускулното напомпване
* Повишава азотният оксид
* Вкарва хранителните вещества в клетките и подобрява усвояването на големи количества храна и въглехидрати
* Стимулира отделянето на инсулин, имитира инсулин и подобрява ендогенният ефект на инсулина
* Ускорява изгарянето на мазнини в тялото, както и предотвратява натрупването на нови
* Увеличава чистата мускулна маса
* Подобрява издръжливостта и силата
* Възстановява бета-клетките на панкреаса
* Подпомага за здрави липиди
* 100% Натурален продукт

Няма коментари:

Публикуване на коментар